De mooiste lippenstift van de wereld

Overal zie je ineens de lippenstift met het gedroogde bloemetje in het midden. Allerlei kleuren, variërend van rood tot groen en zelfs met bladgoud. Ze wordt de mooiste lippenstift van de wereld genoemd en zoals elk ander overhyped product, is dit te vinden op eBay, dus: dupe vs real. Is de echte versie van 15 euro beter of anders dan de dupe van eBay, die drie euro kost?

img_5982

—————————————————-

Ik besloot ze beide op dezelfde dag te bestellen, 20 augustus om precies te zijn. De dupe van eBay (nummer drie) lag na twee weken al op de mat. De lippenstift van Kailijumei (oranje) liet echter vijf weken op zich weg. Een punt meer voor eBay.

img_5971-copy

img_5972

De linker lippenstift op de foto’s is de echte versie en de rechter is de versie van eBay. Het enige verschil is de kleur roze die ze hebben gebruikt op de verpakking. Ik moet zeggen dat ik niet echt te spreken ben over de verpakking. Er zitten overal kleine krasjes. Nu vind ik dat op zich niet heel erg, maar het is wel jammer voor de foto’s. Ik zou bijna zeggen dat het gewoon dezelfde lippenstift is. De verpakkingen zijn van hetzelfde plastic gemaakt en ze lippenstiften hebben precies dezelfde extreem zoete kindermake-up geur.

dupe2

hoofddupe

Dit zijn de foto’s van de eBay lippenstift. De kleur wordt versterkt door warmte dus de kleur verandert binnen een paar seconde als je hem op doet van een licht roze, naar een donker roze kleur. Hij ruikt mier zoet, plakt niet, droogt je lippen niet uit en hij blijft heel goed zitten. Zo goed, dat ik heel hard moest schrobben voordat ie er af ging en ik de echte lippenstift op kon doen.

realll

realhoofd

Dit zijn de foto’s van de echte lippenstift. Zie jij verschil? Nee, ik ook niet. Alleen op mijn bankrekening. Hij ruikt, voelt en smeert precies hetzelfde en de kleur lijkt in mijn ogen ook niet anders.

Ik moet wel zeggen dat ik het hele leuke lippenstiften vind, met zo’n bloemetje aan de binnenkant. Het is een echte gedroogde bloem, wat het nog wel extra leuk maakt. Is het de 15 euro waard? Nee, ik zou zeggen van niet. Maar die drie euro zou ik er zo nog een keer aan uit geven. Heel misschien koop ik stiekem ook nog is de lippenstift met het bladgoud, maar dan zoek ik eerst op eBay.

Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!

Veel liefs,

6 Reacties

 1. Joy Sinteur
  1 oktober 2016 / 08:39

  Heel leuk, Margo!!! Ik zou gelijk willen kijken op EBay!!! 😍😘

 2. Carina
  1 oktober 2016 / 09:41

  Nou.. wat moet je nou met 2 lippenstiften… ik wil wel op eentje passen anders hoor, als je make-up kastje vol is.

  • Margo
   1 oktober 2016 / 11:15

   hahah ja, wat moet ik er nou met twee?

 3. 1 oktober 2016 / 13:05

  Ik zou deze ook niet kopen om te gebruiken maar gewoon om in m’n kamer mooi te laten zijn 😛 dus dan voldoet een dupe ook wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *