Intergalactic bath bomb

Omdat ik vroeger nooit een bad had thuis, genoot ik altijd extra als ik ergens was en er wel een bad was. Mijn ouders zijn echter een tijdje geleden verhuisd en hebben er nu wel een. Dus gister dacht ik daar eens gebruik van te maken en even langs mijn ouders te gaan. Toevallig (niet echt heel toevallig maar meer uitgedacht) was ik die dag er voor bij Lush in de Leidse straat in Amsterdam en kocht ik een bath bomb. Benieuwd wat ik er van vond?

intergalactic

—————————————————

De bath bombs van Lush staan allemaal uitgestald en het lijkt op het eerste gezicht een snoepjes winkel. Je moet zelf de producten in zakjes doen. Lush doet namelijk niet aan verpakkingen. “Vergeet overtollige verpakking, stap uit de wirwar van extra linten en stop de overdosis aan dozen en karton. Van onze producten is momenteel 35% naakt, zodat je jezelf kunt trakteren op de beste ingrediënten van Moeder Natuur. We doen liever zonder dure verpakking.” Aldus Lush.

allofthem

Lush is niet alleen naakt, maar ook 100% vegetarisch, ethisch verantwoord, tegen het testen van de producten op dieren, vers en vooral: handgemaakt. Ze verkopen alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft van douche producten tot aan parfums.

Sommige producten van Lush zitten in zwarte potjes, maar als je vijf lege, schone potjes inlevert, krijg je een gratis gezichtsmaker. Door met een beloning te werken, stimuleren ze mensen om mee te doen met het recycle proces

Ik krijg altijd een beetje een hippie feel van Lush. Als ik zo door het magazine blader geven ze tips voor minder verbruik,  minder afval, hoe je je eigen dingen kan maken door te recyclen en meer.

close

bathbomb

Ik koos de Intergalactic bath bomb die een heuse knetterende ruimtevaart zou moeten portretteren.

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Knettersnoep, Parfum, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Pepermunt (Mentha piperita), Grapefruitolie (Citrus Paradisi), Vetiverolie (vetiveria zizanoides), Cederhoutolie (Juniperus virginiana), Natrium Laureth Sulfaat, Lauryl Betaine, Limonene, Linalool, Sneeuwvlok, Citroenijs en Goud Glanspoeder (Potassium Aluminium Silicaten, Titanium Dioxide, Kleurstof 47005, Kleurstof 19140, Synthetische Fluorflogopiet, Kleurstof 77492, Silica), Kleurstof 42090, Kleurstof 45410

Deze, heerlijke, blauwe bal begint meteen te knetteren als je hem in het water gooit. Er komt een heldere, blauwe kleur tevoorschijn en langzaam komen de andere kleuren van de regenboog ook tevoorschijn. In mindere maten, maar je ziet ze wel. Goude glitters zweven op het water en een geur van munt komt je tegemoet. Gorgeous blue, sparkly mermaid pee vind ik de beste beschrijving die ik het kan geven.

In dit filmpje van Lily Melrose wordt er een demo gegeven van de bath bomb.

Overall zou ik zeggen dat het een hele mooi en fijne bath bomb is. Hij zorgt voor een gladde huid, een heel aangename geur en voor een hele leuk ervaring. Vooral een keertje uitproberen zou ik zeggen. Ook al is het alleen maar voor de ervaring van het zitten in gorgeous, blue, sparkly mermaid pee. Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!
Veel liefs,

5 Reacties

 1. MARJA
  21 augustus 2016 / 09:53

  Dus we kunnen jou vaker verwachten in ons bad? En ik weet trouwens nu al wat ik van jou voor mijn verjaardag wil hebben 😀😀

  • Margo
   21 augustus 2016 / 09:58

   Zeg dat ja. Oh, dat is een leuk verjaardagscadeautje! Ik vraag me wel af of alle glitters al uit het bad zijn haha.

 2. 21 augustus 2016 / 16:00

  Liefde voor Lush! Heb al veel badproducten gebruikt maar deze nog niet, lijkt me wel wat!

  • Margo
   21 augustus 2016 / 16:01

   Doen! Vooral als je een beetje verkouden bent zal ie perfect zijn door de munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *