Make-up feestje

Het is al even geleden, maar daar ben ik weer. Dit keer gaat het niet over interieur, maar over make-up. Ik was opslag verliefd toen ik de nieuwe collectie van Etos zag: Revolution. Ik koos voor een licht gekleurde bronzer en een lekker opzichtige highlighter. Ik combineer deze producten met een oranje oogschaduw van het merk Nabla. Benieuwd hoe het mij bevalt?

highl copy

—————————————————

De Etos dus met hun geniale, nieuwe make-up collectie. Allereerst koos ik deze prachtige, bijna wit-zilveren highlighter in de kleur ‘Golden Lights’. Verstopt in een basic zwarte verpakking zit deze glinsterende poeder die je jukbeenderen doet stralen. Ik bracht hem voorzichtig aan en er kwam een fijn kleurtje vanaf. Niet te opzichtig buiten het licht, maar wanneer zonnestralen je wangen raken beginnen de glitters duidelijk zichtbaar te worden en op dat moment kan je deze highlighter wel opzichtig noemen.  Ik ben tevreden over de kleur en het pigment. Ik heb wel een puntje van kritiek: hij blijft niet heel lang zitten. Gelukkig gebruik ik highlighters alleen ’s avonds en een avond van dansjes en drankjes overleeft deze hightighter wel. Een hele dag helaas niet.

hightwee copy

Daarnaast koos ik deze bronzer in de kleur ‘Golden Days’ voor een gebronsde look op mijn wangen. Voorzichtig wel, want deze bronzer kan gauw oranje worden bij overmatig gebruik. De bronzer geeft je bij subtiel gebruik een mooie bruin-gouden gloed en ik raad hem ook zeker aan. Helemaal in combinatie met de shimmer van de highlighter is dit een mooie toevoeging aan je collectie. Ook deze poeder blijft niet de hele dag duidelijk zichtbaar, maar misschien komt dat ook wel omdat ik verder geen gezichtsmake-up gebruik. Met een laagje foundation blijft de poeder misschien beter plakken.

bronz copy

Ook wil ik deze prachtige oogschaduw in de kleur ‘Clementine’ even laten zien. Het is een oranje kleur met onwijs veel shimmer. Ik kocht deze oogschaduw bij een winkeltje genaamd Make-up by Tatou en hij is van het merk Nabla. Er komt onwijs veel kleur vanaf en hij valt lekker op. Kijk wel uit voor fall out, want daar heb ik wel een beetje last van met deze oogschaduw. Maar, niks wat een make-up doekje niet kan oplossen.

oranje copy

Verder gebruikte ik mijn standaard make-up producten voor mijn wenkbrauwen, wimpers en de welbekende wing. Als je daar meer over wilt lezen kan dat door op dit linkje te klikken.

Edited

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!
Veel liefs,

4 Reacties

  1. Hanny de Bruin
    14 april 2017 / 11:01

    Je hebt al die make up niet nodig joh! Fijn dat je weer aan het bloggen bent! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *