My everyday make-up routine

Mijn wekker gaat regelmatig om vier of vijf uur, maar een ochtendlijk ritueel wat ik zelfs dan niet oversla is mijn make-up routine. Een boterham eten kan op mijn werk ook wel, maar mijn wenkbrauwen moeten in model zijn, hoor. Benieuwd wat ik dan allemaal op mijn gezicht smeer?

makeup

—————————————————

Op mijn make-up tafel staat mijn zilveren box met allerlei goodies van verschillende merken. Ja, ik heb een make-up tafel. Every little girls wish coming true, right?

Als eerste begin ik met mijn oogschaduwbasis van Essence, I love stage. Dit is een nude kleurige oogschaduwbasis zodat het een goede dekking geeft op mijn ooglid.

Vervolgens gebruik ik mijn Make-up Academy Romantic Efflorescence oogschaduw palet. Dit pallet bevat verschillende warme bruine oogschaduw tinten. Ik gebruik een higlight kleur in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwbot. Ik gebruik een medium bruine kleur over mijn hele ooglid en om dat wat donkerder te maken, gebruik ik een donkerbruine kleur in mijn arcadeboog en op mijn onderste wimperrand.

Na mijn oogschaduw breng ik een vrij donkere bruine kleur op mijn wenkbrauw aan om een strakker effect te krijgen. Hiervoor gebruik ik het L’Oreal Paris brow artist Genius kit in de kleur medium to dark. Hierna gebruik ik de eyebrowgel van de Hema in de donkerste kleur zodat mijn wenkbrauwen in model blijven.

Om mijn ooglook nog wat te upgraden gebruik ik de Super Liner Perfect Slim van L’Oreal Paris om een winged line te zetten. Dan nog een laagje Volume Million Lashes mascara van L’Oreal Paris en dan is mijn look meestal klaar.

Echter speel ik de laatste tijd wat meer met make-up voor mijn gezicht en dus gebruik ik nu soms wat meer make-up. Het hoort misschien niet bij mijn everyday make-up routine, maar het hoort wel degelijk bij de make-up die ik vaak gebruik.

Ik gebruik de Mattifying compact powder in de lichtste kleur van de Hema op mijn wangen en licht op mijn voorhoofd. Ik zet mijn wangen aan met de bronzer uit het W7 Bronze & Glow pallet en ik gebruik de highlighter op mijn jukbeenderen.

foto 1

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!
Veel liefs,

5 Reacties

 1. MARJA
  11 augustus 2016 / 19:22

  Ik zou het wel eens als filmpje willen zien. Misschien kan ik mijn ogen dan ook zo mooi opmaken. X

  • Margo
   11 augustus 2016 / 19:33

   Oh maar filmpjes maken is zo eng..

   • Margo
    11 augustus 2016 / 20:12

    Ik dacht precies hetzelfde! Filmpje, filmpje, filmpje!

 2. 12 augustus 2016 / 09:13

  Wat gebruik je een hoop mooie en fijne producten! Vooral de oogschaduw paletten van MUA zijn bij mij ook favoriet. Naar het duo palette van W7 ben ik heel erg benieuwd, die wil ik nog eens aanschaffen. Het resultaat van je look ziet er trouwens heel mooi en verzorgd uit <3

  • Margo
   12 augustus 2016 / 10:01

   Wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *