Anna Nooshin voor Hunkemöller

Na maanden in spanning zijn gehouden met teasers (sinds 1 juni om precies te zijn) ligt de collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller eindelijk in de winkels. Ik rende nog net niet naar binnen, toen gister de deuren open gingen van de Hunkemöller in Leiden. Sinds vorige week is het al online te koop en zacht uitgedrukt ging de verkoop ontzettend goed. Benieuwd wat mijn favorieten zijn?

Schermafbeelding-2016-06-02-om-15.12.44

—————————————————

Naast deze collectie in samenwerking met Hunkemöller doet Anna Nooshin nog veel meer. Ze heeft een actief en goed bekeken YouTube kanaal waar ze video’s maakt over fashion en beauty en waarin ze haar leven vast legt op video. Zo is ze te zien bij RTL Boulevard, Hollands Next Topmodel en Expeditie Robinson. Ze heeft twee boeken geschreven: On Top en On Life en Anna is de oprichter van het online platform NSMBL.

Als mensen aan mij vragen wat mijn doel is noem ik Anna altijd. “Over tien jaar ben ik waar zij ook is.” (liever over vijf jaar, maar laten we realistisch blijven) Afgezien van het feit dat het een heuse zakenvrouw is, staat ze heel positief in het leven en heeft ze ontzettend veel gave dingen gedaan.

Toen Anna met het nieuws kwam van haar collectie, werd bekend gemaakt dat ze het niet alleen ontworpen heeft, maar ook het gezicht wordt van de campagne. Dit vind ik heel tof en het past heel goed bij haar imago. Ze heeft niet alleen het merk NSMBL, maar ze is ook zelf een merk.

De prijzen van de collectie variëren tussen de 5,99 voor fishnet socks en de 44,99 voor een lange kimono. Ik heb ook absoluut mijn favorieten.

Alle rechten van de foto’s zijn ontleend aan Hunkemöller en Anna Nooshin.

Schermafbeelding-2016-06-02-om-15.13.10

First of all deze bodysuit. Ik vind hem heel chique. Hij is niet te opvallend of te bloot en dat vind ik er heel erg mooi aan. Hij kost 39,99.

Schermafbeelding-2016-06-02-om-15.12.44

Daarnaast vind ik dit setje heel gaaf. Door de grove kanten details is het net niet wat je iedere dag in de winkels ziet en de rode details maken het net iets speelser. Dit setje is te koop voor 14,99 voor het broekje en 24,99 voor het topje.

Schermafbeelding-2016-06-02-om-15.13.32

Mijn favoriet is echter deze bodysuit van 39,99. Hij is zwart, hij is van kant en hij past bij ieder lichaamstype. Wat trouwens ook de bedoeling was van deze collectie. Het is bedoeld voor elke vrouw die zich stiekem (of niet zo stiekem) sexy wil voelen.

“The world is full of inspiration, full of contrasts, full of beauty. My collection captures this spirit with eclectic styles combining both heavy patchwork laces and delicate eyelash laces to create contrast an depth, emphasising that modern bohemian feel. Love, Anna.”

Probeer vooral niet te struikelen terwijl je naar de winkels rent en vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!

Veel liefs,

6 Reacties

 1. 24 augustus 2016 / 20:34

  Ze is inderdaad zelf een merk. Ik vind haar ongeloofwaardig, eigenlijk een enorme sell-out. De collectie vind ik wel heel erg mooi. Past goed bij haar Colgate tandpasta lach.

  • 24 augustus 2016 / 20:36

   Hahah, ach, dat kan je natuurlijk vinden. Iedereen heeft zo zijn of haar mening haha.

  • Harde waarheid.
   23 december 2016 / 13:54

   Jaloers.

   • 24 december 2016 / 02:32

    Shit, je hebt me door. En ik maar denken dat ik zo subtiel was, want als een mening niet is zoals die van de meerderheid, dan betekent dat eigenlijk dat je iemand benijd en had gewild dat jij die persoon was. Val ik even door de mand hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *