Upcoming x Superdik = dansendebananen swegging

Hij is unisexy, multi-fun-ctioneel, extreem limited en vooral heel erg nostalgisch: de dansendebananen swegging. Het is de meest awesome emoticon van Hyves, gecombineerd met alles wat goed is in het leven. Hij voelt zo zacht als wolkjes en hij zit zo lekker als je birthday suit. Lotte en ik besloten om terug te gaan naar onze roots. We gingen terug naar de tijd toen wij elkaar nog krabbelde op Hyves, in de speeltuin speelde en in bomen klommen.

img_6497

—————————————————-

De dansendebananen emoticon was een Hyveslegende. R+R = R+R back werd versierd met deze emoticon en hij danste over je scherm als je een krabbel kreeg. Hij was erbij toen het uit ging tussen de plakvissen van school en toen je dat ene leuke meisje met die leuke foto wilde versieren met witty comments. De dansende banaan was er altijd.

“Waar hij in 2007 nog vrolijk zijn ding deed, is anno 2016 zijn leven in het slop geraakt.” Upcoming en Superdik hebben onder het genot van een banaan besloten om de dansendebananen emoticon opnieuw het leven in te blazen, als heus fashion item met als resultaat deze swegging.

Bron

En dan tot slot nog onze ode aan deze emoticon.

img_6403

img_6497

img_6354

img_6477

img_6411

img_6469

Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!

Veel liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *