Ik neem je mee: pop-up kledingmarkt

Toen ik een aantal weken geleden een wit met paarse envelop op de deurmat zag liggen, wist ik al hoe laat het was: tijd om mijn kledingkast uit te zoeken. Waarom zou je denken? Nou, die boete betaald zichzelf niet en het is een mooi moment omdat geld terug te verdienen met de kleding die ik niet draag. Vandaar dat ik dacht dat de pop-up kledingmarkt van Kleedvermaak in de Buurt perfect was om mij te helpen met mijn kleine probleempje.

jasjes

—————————————————

12 augustus om 12:00 is het zover. Mijn nichtje kwam mij helpen om mijn kleren, tassen en schoenen te verkopen. We waren er helemaal klaar voor. Het was bewolkt, maar het regende niet en we hadden een goed plekje. Beter kon het niet zijn, zou je denken. En toen ging het eerste uur voorbij.. En het tweede. Met de minuut werd ik chagrijniger. Stond ik hiervoor in de kou? Voor die drie mensen die langs kwamen en niks kochten? Naarmate de dag vorderde kwam er heel af en toe iemand langs die interesse toonde en heel sporadisch wilde er iemand wat kopen.

Op een gegeven moment was het vier uur en ik had toen drie kleding items verkocht, ik stond nog “maar” 25 euro in de min. Het zonnetje brak door en langzaam werd het wat drukker. Meer mensen kwamen kijken en ook meer mensen kochten wat. Toch duurde het heel erg lang voor dat ik quitte draaide. Zes uur, nog een uurtje. Zal ik nog winst maken? Zal de investering het waard zijn geweest? Heb ik voor niks uren koud staan zijn? En toen kwam en nog eén Spaanse vrouw. “How much?” Vroeg ze aan mijn nichtje. “Vijf euro.” Antwoordde ze. Daar waren dan die vijf euro munten die er voor zorgden dat ik vijf euro winst had gemaakt.

Langzaam maar zeker pakte we de spullen weer in. Of het gezellig was? Ja, natuurlijk. Kan ik nu mijn boete betalen? Nee. Nee zeker niet. Maar, laten we het ook van de positieve kant belichten, ik heb wel heel wat leuke foto’s kunnen maken van de rekken met kleding, de showroom van Compound 24 en een heel lekkere vegaburger met coleslaw.

Zo zag de showroom van Compound 24 eruit:

whole
coolding
groen
glaasjes
boks
beending
leukman

Een paar leuke dingen die ik heb gespot op de markt:

jas
oud
kleding 2

En tot slot het heerlijke broodje:

broodje

Oh en wil je er zelf ook kijken, de pop-up kledingmarkt is er ook nog op 13 en 14 augustus. Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!
Veel liefs,

7 Reacties

 1. Hanny de Bruin
  13 augustus 2016 / 12:25

  Ohohoh nou jah niet geschoten is altijd mis. Toch weer 5 euro of kostte die vega burger dat?

  • Margo
   13 augustus 2016 / 19:04

   4,50 hahah. Maar die kreeg ik gelukkig van Michiel.

  • Margo
   15 augustus 2016 / 11:03

   Ja het idee is inderdaad heel erg leuk!

 2. 15 augustus 2016 / 22:22

  Wat heb jij mooie foto’s genomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *