De interieur tag

Ik kwam op het YouTube account van Kim van Haren deze interieur tag tegen en ik vond hem zo bij mij en mijn blog passen dat ik besloot om hem ook in te vullen. Het zijn zes vragen omtrent interieur. En as you all know word ik al blij als ik dat woord hoor. Ik vertel over mijn haat-liefde relatie en het verschil in smaak van mij en mijn vriend.

zuiver-tafellamp-tripod-wit-hout2

—————————————————-

Wat zou je het liefst nog willen aanschaffen?

Er is zeker iets wat ik echt heel erg graag wil en dat is een Perzisch tapijt. Ik vind die stijl echt enorm gaaf en het liefst zou ik hem dan willen in koele kleuren. Ook wil echt heel graag een stenen muur, maar dat is een stukje moeilijker om even te kopen. Ooit ga ik in een loft of appartement wonen met duizend Perzische kleden en een stenen muur. Kan dat ook?

Wat zijn je favoriete items in huis?

service

Hier heb ik toevallig al twee artikelen over geschreven. Hier kan je mijn favoriete items uit mijn slaapkamer zien, en hier kan je lezen over mijn favoriete items uit mijn woonkamer.

Verschillen jij en je partner van smaak?

Soms wel, soms niet. Over het algemeen komen onze smaken wel aardig overeen maar ik hou veel meer van details en nutteloze troep dat er mooi uit ziet maar geen functionele waarde heeft. Toen we samen gingen wonen kwamen we er vrij snel uit als het over grote aankopen ging zoals de bank, dus dat was heel fijn. Stiekem sneak ik gewoon prullaria naar binnen. Ik mag alleen echt niet een heel groot schedel kopen. Huilen.

Als je de kans krijgt om onbeperkt spullen te kopen, waar zou je dat dan doen?

zuiver-tafellamp-tripod-wit-hout2

bron

vtwonen.nl halllllo. Toevallig dat ik hier stage loop. Waarom? Ze hebben er echt onwijs veel verschillende spullen en alles is even mooi en uniek en dat het wat duurder is maakt dan niks uit. Ik zeg altijd bij het inrichten van een huis: het moet wel vt-waardig zijn, he.

Het merk dat te zien is op de foto is Zuiver. Tot nu toe heb ik hier alleen drie stoelen van in een zeegroene kleur met zilveren poten. Ze zijn origineel honderdvijftig euro per stuk maar wij hebben ze op de kop weten te tikken voor vijftig euro per stuk in een winkel waar ik toevallig voorbij liep in Amsterdam, Itemz. Ik ben echt gek op alles van dit merk en ik zou willen dat ik er alles van kon kopen.

Welk item zou je het liefst heel gauw inruilen?

Er is een ding wat wij thuis hebben waar ik echt een haat-liefde verhouding mee heb. Wij hebben namelijk een hele grote, bruine koe op de grond liggen. Hij is echt prachtig en het staat heel mooi, maar wat een klus om dat ding schoon te houden. Hij trekt alles aan dus als je er een keer overheen loopt, dan laat je al van alles achter en daar kan ik echt niet tegen. Toen die koe er net lag, stofzuigde ik hem iedere dag maar dat heb ik onderhand wel opgegeven.

Wat is een item van typisch ‘jij’ is?

img_4369

Mijn prullaria obsessie uit zich vooral in herten en rendieren. Ik heb een hert van de Ikea die ik rosé goud heb gespoten. Hij heeft hele aparte, strakke vormen. Ik heb ook nog twee keer een wit rendier met een zilveren gewei. Een daarvan staat bij het rosé gouden hert met allemaal kleine twinklelights onder een stolp en de ander staat op een plateau met wat kerst-achtige items. Dan heb ik nog een wit hert, die wat groter is van de Kwantum en ook ergens verstopt staat onder een stolp. Love it. Waarom het typisch ‘mij’ is weet ik niet zo goed te zeggen, maar ik word er gewoon oprecht gelukkig van.

Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!

Veel liefs,

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *