Get to know me tag

Normaliter houd ik niet zo van tags, maar ik denk dat de ‘Get to know me’ tag wel een goede manier is om mij te leren kennen, dus voor deze ene keer maak ik een uitzondering. Veel plezier met lezen!

tumblr_n6yst5AaX21qc93jdo7_1280

De ‘Get to know me’ tag

1. Wat is je volledige naam?
Wat een binnenkomer. Ik heb nogal een excentrieke naam. Mijn volledige naam is, Beatrix Margot Emerentia Sinteur. (Mijn roepnaam is gewoon Margo)

2. Wat is je favoriete kleur?
Iedereen die wel is bij mij thuis is geweest zal wel weten wat mijn favoriete kleur is. Mijn hele interieur bestaat uit licht blauwe accenten en dat is dan ook mijn favoriete kleur.

3. Wie was je eerste beste vriendin?
Oeh, die is moeilijk. Nu moet ik zeggen dat ik me niet meer heel veel kan herinneren van toen ik jong was maar ik volgens mij was dat in de kleuterklas Fleur. Iets later waren wij part of een groepje genaamd VVHL wat aan het einde van de basisschool uit tien meiden bestond. Vriendinnen voor het leven. (Ik zie er precies nog een iemand van)

4. Hoe lang ben je?
Ik ben een meter en negenenzestig centimeter lang.

5. Cats or Dogs?
Definitely cats!

6. Grappigste moment van de middelbare school?
Hm, niks komt zo snel in mij op. Ik denk dat het grappigste toch wel de vele slappe lach buien met mijn beste vriendinnen waren. Of de vele slaapfeestjes waar ik nog steeds cringe worthy foto’s van heb.

7. In hoeveel landen ben je geweest?
Acht. Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Tsjechië, Oosterrijk, Engeland en Amerika.

8. Volg je een studie?
Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de leukste opleiding van heel Nederland. Media, Informatie en communicatie. Na de middelbare school die ik 2013 heb afgerond heb ik zes weken Media Entertainment Management geprobeerd. Dit werd echter niks en toen heb ik besloten om de rest van het schooljaar een tussenjaar te nemen. En daarna nog een.

9. Wat was je slechtste en wat was je leukste vak op de middelbare school?
Telt het vak wat ik heb laten vallen na de derde klas? Dan wiskunde. Het meest nare vak wat ik wel volgde in mijn laatste twee jaar van de Havo was Economie. Cijfertjes zijn niet mijn favoriete bezigheid. Het leukste vak vond ik zeker Drama. Ik zat op een school waar kunstvakken erg belangrijk waren en je kon er ook examen in doen. Ik heb toen voor toneel gekozen in combinatie met kunstgeschiedenis.

10 Wat is je favoriete drankje?
Ik drink de hele dag door tropical fruit lemonade maar mijn favoriet is denk ik Fristi. Ik ben at heart nog vijf. Als we het over alcoholische drankjes hebben gaat mijn favoriet uit naar een glas – vaak veel te dure – Bacardi Cola.

11 Wat is favoriete dier?
Mijn favoriete dier is een kat. Veel andere dieren maken me allesbehalve blij en daar blijf ik liever weg van.

12 Wat is je favoriete parfum?
La vie est Belle van Lancome is al vele jaren mijn favoriet. Een keer per ongeluk geroken en sinds dien is het mijn signature scent.

13 Koffie of thee?
Beide niet. De enige warme drank die mijn gelukkig maakt is warme chocolademelk.

14 Hoe zou je je kinderen noemen?
Ik zou zo’n moeder zijn die haar kinderen van die aparte namen geeft. Zo een? Ja, sorry. Autumn en Austin vind ik hele mooie namen. Maar ook Katie, Mila en Milo staan heel hoog op mijn lijstje.

15 Welke sporten heb je gespeeld?
Vroeger heb ik wel het een en ander geprobeerd. Ik heb gezwommen, gevoetbald en ik heb meerdere soorten dans zoals Jazzballet en Streetdance geprobeerd. Ik hou het nu bij de sportschool waar mijn favoriet Piloxing is. Een combinatie van Pilatus en Boxen.

16 Wat is je favoriete boek?
Mijn favoriete Engelsen boeken serie is Harry Potter en mijn favoriete Nederlandse boek is Vals licht. Nu dat ik er zo over na denk realiseer ik me dat ik hem vier jaar geleden voor het laatst heb gelezen. Misschien moet ik dat maar weer eens doen.

17 Wat is je favoriete film?
Mag ik vals spelen en mijn favoriete films als antwoord geven? Harry potter een tot en met acht.

18 Wat is jouw ideale eerste date?
Ik vind een eerste date vooral heel fijn om iemand in een andere omgeving te leren kennen. Niet te gek, niet veel verplichtingen, gewoon gezellig iets doen zoals een drankje of lunchen. De bioscoop doet het niet voor mij en een diner vind ik een beetje overdreven en te geforceerd als eerste date.

19 Hoeveel vriendinnen of vriendjes heb je ooit gehad?
Michiel, mijn vriend, is mijn eerste echte vriend. Hiervoor heb ik weleens “vriendjes” gehad maar die voelen zo irrelevant omdat ik nog zo jong was.

20 Wat is je favoriete herinnering van vroeger?
Mijn opa en oma hadden in het oude huis altijd een ronde tafel waar ik en mijn broertjes iedere maandag en dinsdag s’ middags aten. Ook waren we hier als we ziek waren en op zondagen. Vaak maakte mijn oma dan groentesoep. Ik was gek op spruitjes en bloemkool, maar ik hield niet van vlees. Mijn opa gaf mij dan altijd zijn spruitjes en bloemkool en ik gaf hem dan mijn vlees. Het klinkt als een heel klein iets, maar ik vond dat altijd heel speciaal.

21 Spreek je andere talen?
Ik spreek vloeiend Engels, een heel klein beetje Duits en een heel klein beetje Spaans.

22 Heb je broertjes of zusjes?
Ja. Ik heb een broertje die twee jaar jonger is dan ik en een broer die twee jaar ouder is dan ik. 28 september word ik 20 en mijn broertjes zijn nu 18 en 22.

23 Hoe zou je je fashion sense omschrijven?
Ik voel mij het fijnste in iets wat een beetje opvallend en gek is. Ik voel mij het minst comfortabel in kleding die ik specificeer als plain Jane en ik heb een hekel aan spijkerbroeken.

24 Wat is je favoriete restaurant?
Ik vind het het leukste om bij Lot en de Walvis te eten, een lekker hipster restaurantje in haven van Leiden. Daarnaast hebben ze bij Delphi, een Grieks restaurant, het lekkerste chocolade toetje en hebben ze bij de Mac Donalds de lekkerste patatjes. Sorry not sorry.

25 Wat zijn je favoriete series?
Ik denk dat ik hier ooit eens een aparte blog over moet maken. Ik heb er nogal wat. De laatste serie die ik heb gekeken is Stranger Things op Netflix en dat is ook een van mijn all time favourites.

26 PC or mac?
Mac.

27 Welke telefoon heb je?
Ik heb voor alsnog een Iphone 5S maar ik mag in oktober van mijzelf een nieuwe telefoon kopen want dan heb ik deze twee jaar gehad.

28 Wat is een slechte eigenschap van jou?
Mijn tweede naam is stiekem ook control freak. En ik kan vrij antisociaal zijn.

Wat je op mijn blog kan verwachten zal heel erg gevarieerd zijn. Ik wil alles waar ik van houd delen en dat is een vrij breed gebied. Fashion, interieur, beauty, lifestyle, simpelweg mijn mening en meer. (uhg, so basic. I know)

Vergeet niet mijn Facebookpagina te liken!
Veel liefs,

8 Reacties

 1. Marja
  8 augustus 2016 / 21:01

  Wat een leuke eerste blog. Ik hoop er nog heel veel van je te lezen. Xxx

 2. 8 augustus 2016 / 22:07

  “Ik zie er precies nog een van” hehehe that me! 🙋 leuk gootje, ben benieuwd naar de toekomstige posts! Xx

 3. Hanny de Bruin
  8 augustus 2016 / 22:17

  Gezellige blog Margo, en je hebt prachtige namen hoor hihi.
  En een mooie herinnering! Xx

  • Marja
   8 augustus 2016 / 22:19

   Die herinnering is best bijzonder…

 4. Lia
  9 augustus 2016 / 21:20

  Wat mooi die herinnering! Ik zie het gewoon voor me 😚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *